JS podržava listu SNS

LESKOVAC

Gradski odbor Jedinstvene Srbije Leskovac iako direktno ne učestvuje na predstojećim izborima za savete mesnih zajednica sa izbornim listama svojih kandidata, indirektno će učestvovati u izbornom procesu dajući propisani broj članova i zamenika članova u stalnom sastavu biračkih odbora kako u gradskim tako i seoskim mesnim zajednicama.
Saglasni smo sa namerom koalicionog partnera Srpskom naprednom strankom da ponudi članove Saveta koji će pomoći građanima u ostvarivanju njihovih interesa i potreba u svih 18 gradskih i prigradskih i 121 seosku mesnu zajednicu, te ćemo ovom prilikom i podržati listu naših koalicionih partnera.
Jedinstvena Srbija podržaće svaki napor za komunalno sređivanje ulica i puteva, izgradnju novih vrtića, uređenje sportskih i rekreacionih sadržaja, obnovljene domove kulture, bolje i stalnije autobuske linije između seoskih naselja i grada Leskovca.
Gradski odbor takođe očekuje da će građani izabrati Savete koji će biti direktna spona sa lokalnim organima vlasti i tako poboljšati svoj svakodnevni kvalitet života, saopšteno ej iz ove stranke.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare