Jovanović u Vlasotincu: Novac koji vlast otima kriminalom uložićemo u poljoprivredu

VLASOTINCE

Generalni sekretar Narodne stranke Stefan Jovanović izjavio je u Vlasotincu da će posle promene vlasti na izborima 3. aprila „novac koji odlazeća vlast krade na korupciji i kriminalu“ biti uložen u ljude i domaće firme, prvenstveno u danas manje razvijenim područjima na jugu Srbije.

„Vlast godišnje od svih nas ukrade milijarde evra, samo na javnim nabavkama ukradu milijardu evra. Mi garantujemo da ćemo saseći tu krađu i da ćemo te pare uložiti u naše poljoprivrednike i naše firme“, rekao je Jovanović u razgovoru sa građanima.

„Vlast SNS-a je ostavila Vlasotince i Leskovac, zaboravila ih je, novi bogataši se stide juga Srbije. Za razliku od njih, mi se ponosimo i Vlasotincem i Leskovcem i našim narodom u celom Jablaničkom okrugu i zato ćemo vam pomoći da stanete na noge i da živite pristojno od svog rada“, dodao je Jovanović.

Jovanović je istakao da je leskovački kraj poznat po proizvodnji povrća, ali da je vlast u poslednjih 10 godina „ubila poljoprivredu i da više voli proizvođače paradajza iz Albanije nego iz Leskovca“.

„Posle pobede na izborima 3. aprila, garantujemo da proizvođači paradajza i paprike iz Leskovca neće strepeti od konkurencije iz Albanije, nego će svoje proizvode prodavati po povoljnim cenama od kojih će moći da žive i razvijaju svoja domaćinstva“, zaključio je Jovanović.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare