Još jedno dečije igralište u centralnom parku

LESKOVAC

U centralnom gradskom parku završeno je još jedno dečje igralište koje je dobilo naziv „Srećičica“. Igralište je na površini od 130 kvadratnih metara, a radovi su koštali 4,7 miliona dinara. Ovo je peto, poslednje, igralište koje je rezultat zajedničkog rada grada Leskovca i Ministarstva za brigu o porodici i demografiju. Gradonačelnik Goran Cvetanović kaže da je igrališe osmišljeno da podstiče socijalizaciju, kreativnost i fizičku aktivnost, a da je za svih pet igrališta izdvojeno 33,5 miliona dinara.

Direktor JP „Urbanizam i izgradnja“ Novica Nikolić naglasio je da je igralište izrađeno u skladu sa pravilnikom o bezbednosti dečijih igrališta, čime se garantuje sigurnost dece tokom igre. (kraj) IS/LJS

Prati
Obavesti me o
guest

2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Miki
Miki
1 mesec pre

Ma lepo da lepše ne može biti, samo što je ovo iskorišćeno da se dodatno smanji zelena površina. Svuda je beton i asfalt.
Ima li podatka koliko je smanjena zelena površina u Leskovcu od dolaska ove vlasti, i koliko je to koštalo poreske obveznike?
Koliko ja znam, avantura park je vrh. Dato je sedam miliona, a godinama zvrji prazno. Bojim se da su oni konopci truli, tako da više i nije za upotrebu.
Da li je neko odgovoran za nedomaćinsko korišćenje para u gradu?

Potop
Potop
1 mesec pre
Odgovori  Miki

Da iko ovde odgovara za svoje postupke mi vi smo bili bogati kao Skandinavci ali previše golja ovde koji ne biraju sredstva da se obogate a pre stupanja na funkcije bili golje i to bez mozga ali sa usađenim poltronstvom.Sve što je urađeno je po pravilu lošeg kvaliteta a košta 3-5 puta više nego što bi trebalo.