Još 29 osoba zaraženo koronom u Leskovcu

LESKOVAC

Kod dvadeset devet osoba sa teritorije grada Leskovca je potvrdjen virus korona, pokazuju rezultati koji su stigli u posednja  24 sata.

U poslednja 24 stigla su 184 rezultata , za grad Leskovac 144.

Ovo su rezultati iz laboratorija Vatreno oko i Batajnica.

Od ovog broja 37 rezultata je sa pozitivnim nalazom,  29 osoba sa teritorije grada Leskovca, po četiri osobe sa teritorije opštine Medvedja I Vlasotince.

Struktura novopotvrdjenih slučajeva je sledeća : 19 zaposlenih, 12 penzionera , četiri nezaposlene osobe I dvoje dece.

Od poćetka epidemije ukupan broj obolelih na nivou Jablaničkog okruga je 1355 a po opštinama je : grad Leskovac  1075, Vlasotince  139 , Bojnik  31, Lebane  70, Medvedja 38 i dve osobe sa teritorije opstine Crna Trava .

Trenutno se čeka iz laboratorije “Vatreno oko” i   “Batajnica” u Beogradu 198 rezultata sa Jablaničkog okruga za lica koja su uzorkovana u ZZJZ Leskovac I Opštoj bolnici Leskovac u prethodnim danima.

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
udruzeni protiv covida
udruzeni protiv covida
3 godine pre

Nista spektakularno, rece sad Darija, za taj udruzeni spisak. To je prijateljski, mi smo navikli da tako suceljavamo misljenja, diskutujemo.

Dakle, zena spisak okrece u svoju korist, promovise ga, podrzava ga, pripisuje sebi u korist, kao uspesno udruzivanje protiv pandemije.
Vucic je brani, poginu, da odbrani i njenu frizuru i sminku i garderobu. Jos pita, jel mozda imate primedbu na njenu strucnost?

Nekada se znalo. Ako si vernik, ides u svoju crkvu. Propisno odeven. Haljinu, ako si zensko, ne pantalone. Obrijan, ako si musko. Ne u sortsu, ne mini, ne gola ramena.

Tako i za odgovorne profesije. Nema dekoltea, nema jarkih boja, napadnih frizura, sminke.
Razlog je da time ne odvlacis panju od vaznosti onoga sto imas da kazes, posto je rec o strucnjakinji. Ili nije? Onakva sminka, brat bratu zahteva sat vremena! Imaju li taj sat vremena za sminku lekari u skafanderima? Ne za sminkanje, za decu, kukaju da decu ne vidjaju! Skidanje sminke takodje traje. I tako svaki dan, kao da je pitanje zivota a ne obicno maskiranje sminkom. Ili je to njena maska po]rotiv korone?

To silovanje od strane SNS da postavljaju svoje kadrove uprkos negativnom misljenju javnosti traje li traje. Kada ce se casa preliti? Mora li ministarka zdravlja da bude iz Bosne, da li mora Gasic da ima funkciju, pa Babic, Drobnjak, Boske, Toma, Mesko. I mnogi drugi NEODGOVARAJUCI, po misljenju javnosti, po tradiciji, kulturi, obicajno, politicki, korektnosti, postenju, moralu, znanju, iskustvu, ponasanju i mnogo cemu sto se podrazumeva i sto je kodeks lepog unutrasnjeg i spoljnjeg ponasanja?

Ne moze da ministar bude Goran Stevanovic, mlad a iskusan, cenjen, umeren, strucan, studenti i pacijenti ga postuju, obozavaju, popularan je?

Evo Darija se PRAVI LUDA. Kaze voditeljki od Vas sam cula da me seksisticki napadaju, ja to ne znam, radim samo svoj posao. Glumica parekselans. I tako neiskrena osoba treba da bude ministrka. Tvrdi da se ne treba obazirati na takve komentare. Silna, puna ko brod, ne mozes je povrediti, ona ima kapital sa kojim ide u Vladu. I kako to sutra da predstavlja radnicku klasu, Srbe, ojadjene, skromnih mogucnosti? Posle ce biti ko za Zoranu Mihajlovic koja nosi rukavice od 500 evra, maramu od 600 evra, tasnu od 2 000 evra i tako redom. Nagledacemo se njihovog bogatstva. Sve pod parolom Za nasu decu.

Prica se da je Meci sve izgubio kad je proliverisao, tad se zgadio na Leskovac, od tolko clanovi, strucnjaci, podrsku, a on spao na istu nju, ona mu najbOlja, nema bolja . Isto ce da Darijavari i Vucko. Samo nek teraju inat s narodnu volju. I strpljenju dodje kraj.