Jedinstvena Srbija čestita Vranjancima završetak parka

VRANJE

Gradski park u Vranju je nakon 130 godina svog postojanja konačno zablistao u svoj svojoj lepoti. Sada, nakon rekonstrukcije koja je zbog Kovida morala da bude vremenski produžena, saopštio je danas Gradski odor Jedinstvene Srbije u Vranju.

” Vranje dobija moderan park koga krase ne samo bogate i razgranate krošnje četinara i divljih kestenova starih više decenija, već i najsavemeniji mobilijar, fontana, led rasveta i dr.
Gradski odbor Jedinstvene Srbije u Vranju smatra da su građani Vranja ovom rekonstrukcijom dobili izuzetno lepu zelenu oazu u centru grada. U njoj će moći da uživaju sa svojom porodicom, prijateljima i gostima. Isto tako u parku će moći da prate mnogobrojne kulturne manifestacije, izložbe i koncerte. Najveća obaveza svih nas koji živimo u Vranju jeste da sada čuvamo od uništavanja i upropašćavanja ono što smo dobili rekonstrukcijom gradskog parka.
Želimo da čestitamo Gradonačelniku na istrajnosti da, uprkos svim teškoćama, završi jedan od najznačajnijih projekata za grad Vranje a Vranjancima čestitamo otvaranje jednog od najlepših parkova u Srbiji”, navodi se u saopštenju.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare