Jedanaest porodica ponovo priključeno na elektromrežu – puno apela, a premalo zahteva

NIŠ

Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski kazala je da je jedanaest porodica ponovo priključeno na elektromrežu, ali je govorila i o problemima koji se javljaju u vezi sa ovim procesom.Ona je izjavila da ubrzo očekuje i dolazak ministarke Zorane Mihajlović.

„Od svih ljudi koji su dostavili nama sve neophodne podatke, a mi dalje EPS-u, do sada je vraćeno jedanaest porodica na elektromrežu i vrlo brzo očekujem dolazak ministarke Zorane Mihajlović, da zajedno posetimo neke od tih porodica, koje i po 6-7 godina nisu imale struju” rekla je gradonačelnica. pa pomenula i probleme u vezi sa ovim pitanjem

 Ovaj broj bi bio i veći, ali su neki sugrađani koji imaju problema sa strujom dali pogrešne adrese.

 “Ono što ne ohrabruje, to je da veliki broj naših sugrađana koji ima problema sa strujom i godinama živi u mraku, dao pogrešne adrese. Ja ih pozivam, ako u međuvremenu nisu kontaktirani od strane EPS-a, da se Grad ponovo jave, da dostave tačne podatke. Takođe ne ohrabruje činjenica da je tek desetak ljudi, koji su imali poziv da se vrate na struju, podnelo zahteve, ne računajući ovih jedanaest koji su vraćeni. Toliko je bilo apela da se vrati struja, jer im deca polaze u školu i ne mogu da čekaju zimu, a da je toliko malo zahteva, malo je neobjašnjivo”, kazala je Sotirovski.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare