Javni poziv za podnošenje zahteva za materijalnu podršku deci koja su ostala bez jednog ili oba roditelja tokom pandemije

VRANJE

Ženski solidarni front Vranje uz logističku podršku grada i Centra za medijsku transparentnost i društvenu odgovornost, objavio je Javni poziv za podnošenje zahteva za materijalnu podršku deci koja su ostala bez jednog ili oba roditelja tokom pandemije kovid-19.

Deca sa teritorije Vranja, uzrasta do 19 godina, koja su tokom pandemije virusa kovid-19 ostala bez jednog ili oba roditelja, moći će da ostvare pravo na materijalnu podršku iz fonda Ženskog solidarnog fronta, podnošenjem zahteva koji se predaje u prostorijama Kancelarije za mlade.

Prijavni obrazac je dostupan u prostorijama Kancelarije za mlade  svakog radnog dana od 7 do 15 časova. Uz popunjeni obrazac neophodno je da drugi roditelj ili staratelj deteta, priloži izvod iz Matične knjige rođenih za dete, izvod iz Matične knjige umrlih za preminulog roditelja, kopiju identifikacionog dokumenta drugog roditelja/staratelja.

Zahtev i propratnu dokumentaciju je moguće predati od 1. do 15. septembra 2021. godine, u toku radnog vremena Kancelarije za mlade.

Nakon toga će svaka porodica biti kontaktirana radi zakazivanja individualnog razgovora i sa svakom će, radi procene potreba, razgovor obaviti tročlana komisija.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare