Javna licitacija Lokalne fondacije Niš u Niškoj Banji

NIŠ-NIŠKA BANJA

U okviru Velikog letnjeg festivala u Niškoj Banji, Lokalna fondacija Niš organizuje javnu licitaciju u petak, 25. avgusta, od 19 sati.

Nakon dve godine od prethodne licitacije u Niškoj Banji, na centralnom šetalištu svi zainteresovani će moći da se nadmeću, osvoje vredne predmete i na taj način pomognu lokalnoj zajednici. U ponudi će se naći predmeti iz različitih oblasti, umetničke slike, rekviziti iz sveta sporta, muzike i zanimljivi vaučeri. Uskoro učekujte kompletan spisak predmeta na društvenim mrežama LFN.

SPISAK PREDMETA NA LICITACIJI: 

  1. Slagalica (puzla) sa motivima Praga 
  2. Ručak/večera za dvoje u Etno podrumu Brka u Jelašnici 
  3. Potpisana majica Viktora Troickog, bivšeg tenisera i sadašnjeg selektora reprezentacije Srbije 
  4. Šaljivi transparent „Ti si nam jedini ostao” posvećen Bobanu Zdravkoviću, sa njegovim potpisom nakon nedavnog koncerta u Panteleju 
  5. Tandem skok u Paraglajding klubu Grunf 
  6. Potpisane rukavice Nenada Borovčanina, nekadašnjeg šampiona Evrope u boksu 
  7. Portret Branka Miljkovića, autora Miodraga Daje Anđelkovića 
  8. Umetnička slika sa motivima Niša, autora Nenada Cvetkovića Trumbe 


 Početna cena predmeta sa rednim brojevima od jedan do četiri je 3.000. dinara, a početna cena predmeta sa rednim brojevima od pet do osam je 4.000 dinara.

Novac prikupljen na licitaciji biće iskorišćen za podršku novih ideja sugrađana koji žele da svoj komšiluk, naselje, grad učine boljim i lepšim za život, navode iz ove Fondacije.

Lokalna fondacija Niš do sada je podržala 35 ideja sugađana na četiri javna Konkursa i na taj način u zajednicu vratila 36.000 evra. (kraj) DN/SA

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare