Jačanje putne infrastrukture u selima na teritoriji grada Vranja

VRANJE

U okviru Komunalnog programa za 2019. godinu, od ponedeljka, počinju radovi na uređenju putne infrastrukture u Mesnim zajednicama Vlase, Katun, Donji i Gornji Vrtogoš, Zlatokop, Pavlovac, Ribince, Crni Lug, Gornji Neradovac, Mečkovac, Bresnica i Golemo selo.

Prva deonica puta obuhvaćena radovima biće u selu Mečkovac, gde je nedavno završena rekonstrukcija zgrade isturenog odeljenja OŠ „Dositej Obradović“ u Vranju.


Gradonačelnik Slobodan Milenković sa saradnicima danas je obišao  radove na uređenju glavnog atarskog puta u selu Dapčevac.

Na ovom putnom pravcu dužine od 1.200 metara obavlja se nasipanje tucanika, što je predviđeno Komunalnim programom za tekuću godinu.

„Njime je obuhvaćeno i uređenje nekategorisanih puteva, prvenstveno u selima. Vrednost radova u selu Dapčevac iznosi 1.122.000 dinara. Nakon uređenja ovog putnog pravca nastavljamo sa rekonstrukcijom putne infrastrukture u seoskim sredinama, kojima je obuhvaćena i trasa puta Buštrenje – Rušče u dužini od 3.400 metara“, rekao je  Milenkovic.

On je dodao da su za potrebe uređenja i asfaltiranja nekategorisanih puteva opredeljena 32 miliona dinara iz gradskog budžeta.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare