Jablanica zasela na čelnu poziciju

LESKOVAC-VLASOTINCE-LEBANE-MEDVEĐA-BOJNIK-VLADIČIN HAN-BUJANOVAC

Kako prvenstvena sezona u zoni ,,Jug” ulazi u završnici sve više je neizvesnosti koja će ekipa prezimiti na čelnoj poziciji. Čak šest ekipa gaji ambicije, a ima i šanse da se okiti jesenjom titulom, a to su ekipe Jablanice, Svetlosti, Jedinstva iz Gornjeg Stopanja, Žitorađa, Morava iz Vladičinog Hana i bojnička Pusta reka. Posle 11 odigranih kola po prvi put na liderskoj poziciji su fudbaleri Jablanice iz Medveđe, a u stopu ih prate napred navedeni klubovi.
Ekipa zonaša Jablanice iz Medveđe, pod trenerskom dirigentskom palicom Srđana Kocića trenutno je prvoplasirana i sa mnogo šansi ulazi u završnici prvenstva da i ostane na čelnoj poziciji. Ove nedelje na svom terenu kao domaćini, posle mnogo bolje igre u toku čitavog meča uspeli su da savladaju ekipu Čekmina iz istoimenog mesta sa 3:1. Čekminci ni malo nisu bili lak protivnik, što najbolje govori rezultata u prvom poluvremenu kada su mreže oba gola ostale netaknute.


Na bazi ,,Jug” ekipa do ovog kola vodeća na tabeli Svetlost sa 2:0 poražena je od momaka iz Nebeskih anđela, što je i dovelo do promeni na liderskoj poziciji. Jedinstvo iz Gornjeg Stopanja posustaje i gubi korak za vodećim ekipama, jer na svom terenu igrali su nerešeno 4:4 sa ekipom Alakinca.Najzad su se pobedi radovali i fudbaleri Moravca Orion iz Mrštana koji su na gostovanju u Vranjskoj banji savladali istoimenu domaću ekipu sa 0:1. Iskusna ekipa Puste reke igra sve bolje kako se bliži zimska pauza, pa su tako sa 3:0 bez većih napora savladali komšijsku ekipu Plantaže.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare