Izvodjač radova na leskovačkom trgu tražio produženje za još pet meseci

LESKLOVAC

Leskovački trg sigurno neće biti završen do istekao roka od godinu dana od početka radova iako su odgovorni više puta tvrdili da će tako biti.

Agonija sa rupom u centru grada biće nastavljena još bar pet meseci.

Tome u prilog govori i odgovor na pitanje Regionalne informativne agencije JUGpress koji je danas dala tehnička direktorka JP „Urbanizam i izgradnja“ Ljiljana Mihajlović .

Na naše pitanje šta se dešava sa trgom, koji , očigledno, neće biti završeno godinu dana od početka radova, da je na njemu mesecima bilo samo po par radnika i da sigurno neće izvodjač biti tužen zbog probijanja roka, upravo zbog toga ko stoji iza te firme, Mihajlović je rekla “ono što mogu da kažem da smo mi kao preduzeće i koji vrši stručni nadzor uradili detaljnu analizu za sve vreme izvodjenja radova i mi smo taj izveštaj dali Gradskoj upravi a izvodjač radova se obratio za aneksiranje ugovora i produžetak roka za 150 dana, rekla je ona.

Mihajlović je dodala da je cilj da se do kraja ovog meseca , ili do polovine sledećeg, završe trotoari i da taj prostor bude oslobodjen za kretanje.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare