Izvodjač radova dužan da sanira štetu a rupa na trotoaru sve veća

LESKOVAC

Izvodjač radova je dužan da sanira štetu na trotoarima gde su izvodili radove, odgovoreno je pre mesec dana na pitanja Regionalne informativne agencija JUGpress iz Odeljena za komunalno-stambene poslove, saobraćaj i infrastrukturu grada Leskovca a povodom udarne rupe u ulici Pana Djukića koja je nastala posle akcije raskopavanja trotoara po Leskovcu zbog postavljanaj optičkih kablova.

U medjuvremenu počeo je da puca i asfalt pored rupe, što iziskuje poseban oprez pešaka ali i otežano kretanje trotoarom.

Izvodjač radova ne reaguje i dalje ali, očigledno, ne reaguju ni nadležni pa ni Odeljene za komunalno-stambene poslove, saobraćaj i infrastrukturu grada Leskovca koje je tvrdilo ono što smo napisali u prvoj rečenici.

Izgleda da će ipak ta rupa nastala posle “stručnog ” izvodjenja radova , kao i sva ona oštećenje trotoara koja se već dešavaju a biće ih još, biti sanirani od novca svih gradjana , tj. iz budžeta grada.

Ako već postoji obaveza izvodjača radova da to uradi, kako tvrde iz Odeljena za komunalno-stambene poslove, saobraćaj i infrastrukturu grada Leskovca, onda će eventualno saniranje plaćeno iz budžeta grada ili nekog drugog javmog izvora biti, zapravo, nenamensko trošenje sredstava.

Prati
Obavesti me o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare