Izmena režima saobraćaja na deonici puteva Leskovac -Grdelica i Leskovac-Donje Stopanje

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

LESKOVAC

Iz JP „Urbanizam i izgradnja“ obaveštavaju javnost da će doći do privremene izmena režima saobraćaja na delu deonice lokalnog puta Leskovac-Grdelica.zbog izvođenja radova na izgradnji mosta preko rasteretnog kanala Tulovske reke. Privremena izmena režima saobraćaja biće realizovana tako što se saobraćaj iz pravca Leskovca preusmerava za naseljena mesta Mala Grabovnica i Velika Grabovnic, a iz pravca Grdelice saobraćaj se preusmerava kod raskrsnice za pravac za naseljeno mesto Velika Grabovnica i omogućen je pravac za Malu Grabovnicu prema Leskovcu i uključivanje na staru obilaznicu.

Privremena izmena režima tj. obustava saobraćaja počeće od 27.08.2020. godine. Rok izvođenja radova je 90 kalendarskih dana.

Takođe, privremeno će biti izmenjen režim saobraćaja i na delu deonice Leskovac-Donje Stopanje, jer će biti vršeni radovi rehabilitacije kolovoza. Privremena izmena režima saobraćaja biće realizovana tako što će se radovi izvoditi u jednoj saobraćajnoj traci dok će se u drugoj saobraćajnoj traci odvijati saobraćaj naizmeničnim propuštanjem.

Radovi će se odvijati za vreme dnevne svetlosti od 7 do 17 časova i počeće od 27.08.2020. godine. Rok izvođenja radova je 45 kalendarskih dana.

Mole se svi učesnici u saobraćaju na pomenutim deonicama da se rukovode privremenom saobraćajnom signalizacijom za period izvođenja radova.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare