Izložba o uspesima gradonačelnika ispred Leskovačkog kulturnog centra

LESKOVAC

Panoi sa fotografijama najvećih uspeha gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića u tri godine drugog mandata postavljena je na platou ispred Leskovačkog kulturnog centra.

Ovi panoi su najpre bili postavljeni u hodniku zgrade uprave grada.

Objašnjenje za izložene fotografije dao je sam Cvetanović na svečanosti upriličenoj povodom, kako je rekao ,,tri godine od kako je po drugi put izabran na mestu gradonačelnika Leskovca,,.

12
Ostavite komentar

avatar
7 Tema komentara
5 Odgovori na temu
0 Pratioci
 
Najvise reakcija na komentar
Najvaznija tema
12 Autor komentara
TelevizorKavenagiMileStanisicz.gagi Skorasni komentari autora
  Prati  
Najnoviji Najstariji Najviše glasova
Obavesti me o
Kavenagi
Gost
Kavenagi

Naslovu bi morali biti dodati navodnici kako bi bio ispravan, elem, kako reče moj prijatelj Peđa u nedavnoj emisiji “Biti protiv ove i ovakve vlasti je ništa drugo nego pitanje morala i časti”.

Mile
Gost
Mile

Izložba je na pravom mestu, na mestu gde se okupljaju oni koji su opljačkali ovaj grad i koji su učestvovali (ili njihovi predstavnici iz Beograda) u pljačkaškoj privatizaciji. Neka vide kako se radi i kako se bori za svoj grad!

Stanisicz.
Gost
Stanisicz.

I treba da vide ovi setaci kako se vodi grad, a ne samp da pljuju iz udobnih fotelja u koje su se uvalili.

Avanti popolo
Gost
Avanti popolo

Cvetanović nikada nije izabran za gradonačelnika. Oba puta je postavljen iz Beograda, a na neposrednbim izborima je katastrofalno gubio od Gojka i Vladana Marinkovića. Niko ga nikada nije birao !!!

zoe
Gost
zoe

Gojko, tadasnji predsednik opstine u cijim je rukama bio budzet za finansiranje kampanje za izbor predsednika opstine, kao i svi funkcioneri grada za asistenciju u kampanji zloupotrebom preduzeca kojim su rukovodili, katastrofalno je izgubio izbore vec u prvom krugu! Izleteo je isteran glasovima koje je dobio Cvetanovic, koji je u prvom krugu glasanja, bio NA PRVOM MESTU. U drugom krugu glasanja, Djilas je slucajno posetio Leskovac, slucajno su ga videli sa nekakvom vrecom, slucajno je u staklarskoj radionici deljen novac Romima, a sve to su posle potkrepili tada njegovi saborci, koji su danas uz Vucica i prepricavaju tu skandaloznu Marinkovicevu pobedu koja je odisala nemoralom. Demokrate ne pitaju sta kosta kad oni pobedjuju, ali ih zato boli ako se sistem unapredi, nemoj drugi da to upotrebe. Izvukli su decka bez tereta politicke proslosti. Tacnije, taj ni za sta, sem svoje struke, nije bio zaduzen, da bi bio kritikovan, a voleo je kafice, omladinske zurke, prvo slovo njegovog imena promenili su u P, namesto M, i tako dalje, koristio je mucenik nedozvoljene stvari da prezivi pritisak koji je Bojta vrsio nad njim, jer je zapravo Bojta bio siva eminencija, predsednik iz senke. Ovo nije odbrana Cvetanovica, ume on to sam, ovo je susta istina. Ostalo su naklapanja. Tadasnja ekipa Cvetanovica je na tim izborima podigla broj odbornika za duplo. Taj miraz su poneli u SNS i pridobili preostale odbornike do vecine koju imaju danas. Politika nije jedan covek. To je citava masinerija, ali jedan covek ume da upropasti sve, ako se zaboravi i ako mu se dopusti. I to smo videli u politickoj istoriji Leskovca. Na tadasnje pitanje novinara u suceljavanju kandidata ,,Koji ste po redu ako prestignete drugog, znate sta je Marinkovic odgovorio? Prvi. Tacan odgovor dao je Cvetanovic. Drugi. I tako je i bilo, onaj koji nije znao odgovor… Pročitaj još

Somovi
Gost
Somovi

Ti nemas pojma o cemu pricas.Prvi nepodredno izabrani gradonacelnik je Gojko, drugi je Vladan. Posle toga je promenjen izborni zakon i gradonacelnik se ponovo birao od strane odbornika ( i to je mesko izgubio). Znaci nije ga narod birao (meska) vec skupstina postavljala odnosno vucic…

gagi
Gost
gagi

Bice da ne znate. Kada je Cvetanovic usao u trku da Gojkom i Vladanom na svoje ime, Gojko je ispao vec u prvom krugu. Redosled u prvom krugu je bio: 1. Cvetanovic, 2.Marinkovic, 3. Velickovic. Procitali ste sta je bilo u drugom krugu.

po informacijama
Gost
po informacijama

Ti mora da si iz kabineta.

Miroslav
Gost
Miroslav

Mnogo toga urađeno je u Leskovcu poslednje tri godine. Lepo je da se sve to predstavi gradjanima, slike govore više od bilo kojih reči.

otud panoi
Gost
otud panoi

Sanja pise govore, Hajdi sprema ajvar, Hajdi pise skolske sastave, Hajdi predlaze medalje za njega, Hajdi u svaki nastup njega ne ispusta uz usta, u uvod, razradu i zakljucak jer Hajdi postoji zahvaljujuci gradonacelniku.

Televizor
Gost
Televizor

Blago Vama dokonima!

Sanja
Gost
Sanja

Svi treba da budemo ponosni sto imamo ovakvog gradonacelnika,neka nam je ziv i zdrav!