Izložba fotografija o istorijatu manifestacije „Dani Vranja“

VRANJE

Zbog već poznate epidemiološke situacije izazvane korona virusom ovog leta nije održana manifestacija „Dani Vranja“.

Tako je ova manifestacija koja je svake godine okupljala veliki broj posetilaca i na kojoj su gostovala poznata imena naše estrade obeležena prigodnom izložbom fotografija u pešačkoj zoni, ispred sedišta Turističke organizacije.

„Kako ne bi bio prekinut kontinuitet održavanja tradicionalne kulturne manifestacije zbog trenutne situacije sa virusom kovid-19 i nemogućnosti okupljanja većeg broja ljudi, organizovana je izložba fotografija pod nazivom „Dani Vranja u periodu od 2005 do 2019“, Ovo je prilika da se građani podsete kako je manifestacija organizovana prethodnih godina“, izjavila je za Jugpress Vesna Petrović direktorka Turističke organizacije u Vranju.

Fotografije su izložene na 14 panoa, a posetioci su bili u prilici da vide i prisete se događaja koji su bili organizovani u okviru ove kulturno-turističke manifestacije od 2005. kada je prvi put održana pa do 2019. godine.

Pod nazivom „Dani Vranja u periodu od 2005 do 2019“, izložbu je na jedan dan priredila Turistička organizacija u saradnji sa Foto studiom „Mladoženja“ iz ovog grada.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare