Izborne liste za odbornike u Vranju predali SNS i JS

VRANJE

Gradski odbori Srpske napredne stranke (SNS) i Jedinstvene Srbije (JS) u Vranju predali su liste sa kandidatima za odbornike Skupštine grada Vranja u susret lokalnim izborima koji će biti održani 17. decembra.

Lokalni odbor JS predao je listu pod rednim brojem 2 uz slogan „Domaćinski“, koji je isti kao prethodne godine. JS izlazi na izbore samostalno, a lista broji 65 kandidata i svojim potpisima podržalo ju je 740 stanovnika Vranja i Vranjske Banje.

Listu kandidata za odbornike, „Aleksandar Vučić – Vranje sme da stane“, čini koalicija od četiri stranke i jednog pokreta. Koalicioni sporazum između SNS-a, Srpske radikalne stranke (SRS), Pokreta socijalista (PS), Partije ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) i Socijaldemokratske partije Srbije (SDP) overen je kod notara 1. novembra, 2023. godine u Vranju.

Gradska izborna komisija grada Vranja nakon provere lokalne liste „Aleksandar Vučić – Vranje ne sme da stane“ konstatovala je da je ukupno podneto 937 overenih izjava,  ukupan broj prihvaćenih prijava iznosi 600. (kraj) DC/SA

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare