Izborna skupština SNS 27. aprila

LESKOVAC

Gradski odbor Srpske napredne stranke Leskovac obaveštava da su, u susret 5. Izbornoj skupštini, svi mesni odbori sa teritorije grada, ukupno 75 njih, održali sastanke na kojima je odabrano rukovodstvo, odnosno izabrani su predsednici, potpredsednici i sekretari mesnih odbora, kao i delegati za Izbornu skupštinu Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Leskovcu, objavljeno je na sajtu te stranke.. Svi izborni sastanci sprovedeni su u skladu sa statutom Srpske napredne stranke. U izboru 363 delegata učestovovalo je preko 20 hiljada ljudi iz svih mesnih odbora. Na spisku delegata nalaze se intelektualaci, zdravstveni i prosvetni radnici, radnici u kulturi, sportisti, umetnici, privrednici, preduzetnici, radnici, poljoprivrednici, zanatlije, veliki broj starijih, ali i mladih ljudi, spoj mudrosti i energije, iskustva i mladosti.

Zainteresovani kandidati za predsednika Gradskog odbora SNS Leskovac imaju obavezu da prikupe trećinu potpisa svih delegata, odnosno minimum 121 potpis.

Podsećamo da će Izborna skupštine GrO SNS Leskovac biti održana 27. aprila 2023. godine u 18 časova hotelu Bavka”, navodi se u objavi. (kraj) MN/LJS

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare