Izabrane predstavnice Vranja za muzičko takmičenje „Srbija u ritmu Evrope“

VRANJE

Anja Kafedžijska, učenica Gimnazije „Bora Stanković“ iz Vranja i Marijana Stošić, učenica OŠ „Predrag Devedžić“ iz Vranjske Banje  predstavljaće Vranje na ovogodišnjem takmičenju „Srbija u ritmu Evrope“.

Njih dve su po oceni stručnog žirija najbolje odgovorile zadatku u veoma jakoj konkurenciji talentovane dece iz svih škola sa teritorije Grada. U timu iz Vranja su i srednjoškolke, članice plesne grupe u kojoj su Teodora Bogdanović, Jovana Jovanović, Aleksandra Đorđević, Marija Sotirović i Jana Stošić .

U ovom projektu namenjenom deci osnovnog i srednjoškolskog uzrasta, biraju se takmičari talentovani za pevanje i ples, koji će na nekom od jezika evropskih zemalja predstaviti svoj grad ili opštinu.

„U ovo takmičenje uključene su 24 lokalne samouprave, koje predstavljaju evropske zemlje, uključujući Izrael i Australiju. Prema propozicijama takmičenja, s obzirom da je Vranje prošlogodišnji pobednik, tim iz tog grada predstavljaće Srbiju i izvodiće numeru na maternjem jeziku“, kaže Miloš Marković umetnički direktor programa ,,Srbija u ritmu Evrope“.

Odabranu decu čeka naporan rad sa profesionalnim timom iz produkcije.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare