Iz hotela Gejzer kažu da radnik koji je dobio prvo negativan a onda pozitivan rezultat nije radio

MEDVEDJA

Iz Specijalne bolnice za rehabilitaciju “Gejzer” Sijarinska banja danas je u redakciju JUGpress stigao, kako se navodi “zahtev za demantovanjem natpisa u vasem clanku”

Iz ove bolnice reaguju zbog teksta “Čitaoci javljaju: U Medvedji čudo, za isti uzorak najpre stigao negativan rezultata a posle par dana pozitivan

               


Poštovana,
Obraćamo Vam se ovim putem u vezi vašeg članka o Medveđi i našem radniku koji je pozitivan na korona virus. Naime objavili ste neproverenu i neistinitu informaciju, da je naš uposlenik dolazio na posao, kojom ste naneli veliku štetu našoj ustanovi. I pored izuzetno teške situacije u kojoj se nalazimo, izuzetno veliku pažnju smo posvetili preveniciji pre svega zaposlenih i gostiju. Na prve simptome pomenuti radnik je udaljen sa posla i poslat u izolaciju, a vaši navodi da je dolazio na posao su netačni, što se može lako proveriti.
U cilju dobre saradnje koju imamo i nadamo se koju ćemo imati u budućnosti, nadamo se da će te demantovati ove navode”, navodi se u demantiju koji potpisuje v.d. direktora prim dr Zoran Radenković.

Prati
Obavesti me o
guest

2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Kiza
Kiza
7 meseca pre

Direktor je doktor kao sto sam ja predsednik Amerike

Zoran
Zoran
7 meseca pre

U stacionaru Gejzer NIKAD VISE