Iz gradskog budžeta plaćali za zgrade mesnih zajednica, obrazovanje, socijalnu zaštitu, poljoprivredu

LESKOVAC

Od početka decembra do danas iz gradskog budžeta je novac uplaćivan za izgradnju zgrada mesnih zajednica, obrazovanje, socijalnu zaštitu, poljoprivredu.

Iz gradskog budžeta je isplaćeno 2,7 miliona dinara za izgradnju objekta mesne zajednice u Donjem Krajincu.

Mesna zajednica u Donjem Krajincu gradi se iz temelja, a ukupna vrednost ugovorenih radova je 12,4 miliona dinara.

Objekat koji se gradi će biti prizeman a u njemu je predviđena jedna sala za sastanke, dve kancelarije za predsednika i za sekretara mesne zajednice i sanitarni čvor.

Radove na uzgradnji zgrade mesne zajednice u Donjem Krajincu izvode Investgradnja i AD “Crna Trava” iz Leskovca i tvrdi se da se oni odvijaju planiranom dinamikom. 

Radovi se izvode i na objektu mesnih zajednica Milentije Popović i Rade Žunić u naselju Dubočica, ukupna vrednost je 16,5 miliona dinara a iz budžeta je u decembru isplaćeno 3,4 miliona dinara.

Iz budžeta je planirano za izgradnju vodovodne mreže u Svircu 19 miliona dinara a nedavno su isplaćena 4,6 miliona dinara.

Iz budžeta grada je za redovne troškove obrazovnih istitucija na teritoriji grada Leskovca isplaćeno 4.676.515 dinara.

Iz budžeta je isplaćeno i 3.099.818 za funkcionisanje Predškolske ustanove Vukica Mitrović.

U okviru redovnih isplata iz budžeta grada Leskovca je ukupno isplaćeno 4.894.639 dinara za oblast obrazovanja, socijalne zaštite, poljoprivrede.

Za građevinske radove u OŠ Vasa Pelagić izdvojeno je 2.533.631 dinar, još 666.710 dinara JKP Toplana za usluge školama, za kupovinu seoske kuće u Priboju namenjene mladom bračnom paru izdvojeno je 1.165.600 dinara i 508.698 Centru za socijalni rad za lične pratioce.

Za redovne troškove obrazovnih ustanova na teritoriji grada Leskovca isplaćeno je 2.283.480 dinara, uglavnom za usluge JKP Toplane i dobavljačima za ogrev.

Iz budžeta grada je inače u energetsku sanaciju školskih objekata uloženo 255 miliona dinara, a u sisteme grejanja, zamenu kotlova i opreme za grejanje oko 50 miliona dinara.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare