Iz budžeta isplaćeno 110,6 miliona za plate zaposlenih u javnom sektoru i za usluge JKP Komunalca

LESKOVAC

Iz budžeta grada Leskovca isplaćeno je 110.617.193,92 dinara za plate zaposlenih kod direktnih i indirektnih korisnika budžeta i za usluge JKP Komunalac.

Za plate je isplaćeno 100.099.279,81 dinara, dok je za usluge održavanja čistoće, javnih toaleta i zoohigijene isplaćeno 10.517.914,04 dinara, objavljeno je na sajtu grada .

Navodi se da se plate zaposlenih u javnom sektoru sada isplaćuju redovno, do 20. u mesecu, dok su pre kasnile i po nekoliko meseci. Grad redovno izmiruje i ostale obaveze, uključujući i one prema preduzećima zta pružanje uslua kako bi se rad istih obavljao nesmetano i adekvatno.

Na računu budžeta grada danas je 689,7 miliona dinara i pored navedenih i ostalih redovnih isplata, dodaje se u saopštenju. (kraj) SM/ MN

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Kile
Kile
10 meseca pre

Za šta je tačno JP Komunalac dobio sredstva? Grad je i dalje prljav (deponije na svakom koraku, čeka se izgleda izborna kampanja), napušteni psi i psi bez vlasnika i dalje lutaju ulicama i množe se (svedoci smo na FB da se draže udomitelji za “napuštene” ili izbačene štence, obale reke i groblja zarasli su u korov, travu (očekujem samo da neko prijavi ujed zmije, pacova, bolesnog krpelja. Ne znam stvarno šta tačno radi Komunalac i da li neko kontroliše sredstva koja im se dodeljuju.