Iz budžeta grada za “Komunalac”, “Vodovod” i JKP “Grdelica” isplaćeno 280 miliona dinara

LESKOVAC

Iz budžeta Grada Leskovca Javno komunalnom preduzeću Grdelica juče je isplaćen iznos od skoro 9 miliona dinara na ime održavanja zelenila i održavanja higijene, objavljeno je na sajtu grada.

JKP Grdelica redovno obavlja sve poslove iz svoje nadležnosti što odgovorna lokalna samouprava grada Leskovca omogućava zahvaljujući redovnim isplatama svih obaveza prema ovom i ostalim javno komunalnim preduzećima, navodi se u objavi.

Radi poboljšanja pružanja komunalnih usluga stanovnicima čitave teritorije grada i adekvatnog održavanja higijene u Leskovcu u obnavljanje mehanizacije javno komunalnih preduzeća Komunalac, Grdelica i Vodovod uložena je suma od preko 280 miliona dinara, precizira se.

“Ovim putem upućujemo apel građanima Grdelice i svih naseljenih mesta grada Leskovca da otpad odlažu mesta predviđena za tu namenu, da vode računa o zelenim površinama i tako pomognu nadležnim gradskim službama u održavanju higijene kako bi naše okruženje bilo čistije i uređenije”, navodi se u objavi.

A ovo na fotografijama je nepokošena trava u ulici 28 marta , prema zgradi “Lepa Brena”.

Fotografije su nastale nedavno a ako se situacija u međuvremenu promenila i ovaj prostor je uređen, molimo da nam javite.

Prati
Obavesti me o
guest
2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
kole
kole
2 dana pre

ovo nije ništa!
livada u vlasništvu jkp Vodovoda prema Zdravlju Aktavis je urasla totalno (1 m) a na kojoj izlazi i sa kojom se lepi nekoliko ulica! To je sramota i za gradonačelnika i za jkp Vodovod! Više puta se dešavalo da nalazimo zmije u dvorištima! I svake godine čekaju kraj jula ili avgust za košenje, dakle biće 1.5 m!! Dok nađu nekog ko čuva stoku da sam pokosi još da im plati tu travu! Dupla sramota
ovo je zemlja i grad zvani deponija!
svuda je ovo obaveza koje bi trebalo da se pridržavaju nadležni a da je parcela npr privatno vlasništvo onda da se kazni fizičko lice što nije okošrno, tada bi verovatno to i uradili a ovo gore navedeno se radi više od 20 godina, mi imalo problem da jkp Vodovod. Još su ogradili te ulice žicom, dakle slepe su, a kroz žice trava i zmije prolaze. Ranije smo taj deo sami kosili a sada su ogradili. I još nešto, i najbitnije, kada dođu i okose ljudi, uvek, ali uvek se ostavi upravo taj deo pored kuća i ostanu brda od visoke trave koje nikonikada ne okosi, dakle to okose ljudi za svoju stoku koje unajmi vodovod još im uzme novac, naplati travu, a nakon toga niko nikada ne održava niti kosi travu uz sam deo kuća i nekoliko ulica, oko 4 ulica.
Molim da objavite ovaj moj komentar a ako je potrebno i kao novi tekst a ja ću vam poslati fotografije.

Srdačan pozdrav