Iz budžeta grada se “Komunalcu” godišnje plaća 191 milion za zelene površine i čišćenje ulica

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

LESKOVAC

Iz budžeta grada Leskovca na račun JKP “Komunalac” isplaćeno je danas 11,5 miliona dinara na ime ispostavljenih privremenih situacija za održavanje zelenih površina na teritoriji grada Leskovca, Vučja i Brestovca, kao i za održavanje čistoće na teritoriji grada Leskovca i naseljenog mesta Vučja, objavljeno je na sajtu grada .

Navodi se i da se ” usluge isplaćuju na osnovu potpisanih ugovora između grada Leskovca i JKP “Komunalac” za obavljanje komunalnih delatnosti u ukupnoj vrednosti od 191 milion dinara za tekuću 2021. godinu”.

Iz budžeta grada je , radi poboljšanja pružanja komunalnih usluga stanovnicima čitave teritorije grada i adekvatnog održavanja higijene u Leskovcu u obnavljanje mehanizacije javno komunalnih preduzeća Komunalac, Grdelica i Vodovodod uloženo 210 miliona dinara.

” I pored svih navedenih izdvajanja za mehanizaciju i usluge koje preduzeća pružaju činjenica je da higijena u gradu može biti na višem nivou što pre svega zavisi od bolje organizacije rada preduzeća zaduženih za obavljanje tog posla.

Rukovodstvo grada Leskovca ovim putem apeluje na građane da smeće odlažu na mestima predviđenim za tu namenu, da vode računa o okolini i time pomognu nadležnim gradskim službama u održavanju higijene u gradu kako bismo svi imali čistije i uređenije okruženje”, navodi se u objavi.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare