iz budžeta grada isplaćene zarade zaposlenima, kao i usluge JKP „Komunalca“ i JKP „Grdelica“

LESKOVAC

Iz budžeta grada Leskovca danas je bilo više isplata, javljaju iz lokalne samouprave. Za plate zaposlenih u Gradskoj upravi grada Leskovca i kod direktnih i indirektnih korisnika budžeta i to u Gradskom pravobranilaštvu, Turističkoj organizaciji, PU Vukica Mitrović, Centru za socijalni rad, Centru za stručno usavršavanje u obrazovanju, Ustanovi za odrasle i starije, SRC Dubočica i ustanovama kulture isplaćeno je 118.971.475,28 dinara.

Dalje, za usluge koje pružaju JKP „Komunalac“ i JKP „Grdelica“ danas je iz gradskog budžeta isplaćena suma od 16.545.842,94 dinara. JKP „Komunalcu“ je za održavanje javne higijene, horizontalne saobraćajne signalizacije, potkresivanje grana drveća, zoohigijene i održavanje javnih toaleta isplaćeno 13.143.317,75 dinara, dok je JKP „Grdelici“ za održavanje uličnih slivnika, javne higijene i za cvetni sadni materijal isplaćen iznos od 3.402.525,19 dinara.

Gradski čelnici poručuju i da, zahvaljujući stabilnim finansijama, grad Leskovac sve svoje obaveze izmiruje na vreme. Na računu grada Leskovca na dan 19. maj se nalazi iznos od 884 miliona dinara. (kraj) IS/SA

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare