Iz budžeta Bujanovca skoro deset miliona za stipendije studenata

BUJANOVAC

Iz budžeta opštine Bujanovac izdvojeno je deset miliona za stipendije studenata iz ovog mesta.

Predsednik opštine Bujanovac Nagip Arifi objavio je da je jutros potpisao uplate za 725 studenata za koje je naveo da dostižu vrednost od 9.988.000 dinara, što je protivrednost za oko 85.000 evra.

Ovaj novac je deo ovogodišnjeg budžeta opštine Bujanovac.

Stipendije dobijaju studenti iz sve tri zajednice, albanskoj, srpskoj i romskoj .

Dhjetë milion dinarë ndihmë për student nga buxheti i Bujanocit

Publikuar nga Jugpress: 21 gusht 2020.

BUJANOC

Nga buxheti i komunës së Bujanocit janë ndarë dhjetë milionë dinarë ndihma për studentët e kësaj komune.

Kryetari i komunës së Bujanocit, Nagip Arifi, njoftoi se këtë mëngjes nënshkroi pagesën e kësaj ndihme për 725 studentë, për të cilat tha se arrijnë vlerën e 9.988.000 dinarëve, që është ekuivalente me rreth 85.000 euro.

Këto para janë pjesë e buxhetit të të komunës së Bujanocit për këtë vit.

Ndihmat e njëerëshme u jepen studentëve nga të tre komunitetet, shqiptarë, serbë dhe romë.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare