Ivanović: Podelili smo 600 paketa i 100 džakova brašna iz budžeta i dodatne pakete donacija

MEDVEĐA

Zamenik predsednika opštine Medveđa Goran Ivanović, koji je i vodio Štab za vanredne situacije u toj opštini dok je predsednik bio u samoizolaciji zbog privatnog boravka u Grčkoj, rekao je za JUGpress da je tamo podeljeno 600 humanitarnih paketa i 100 džakova brašna koji su finansirani iz lokalnog budžeta.

“Opština Medveđa je u prvom mahu podelila 500 paketa penzionerima i socijalno ugroženima a Opštinsko veće opštine Medveđe je izdvojilo 900.000 dinara za njihovu kupovinu.

kupovinu paketa najugroženijem stanovništvu, odnosno penzionerima i socijalno ugroženima. U svakom paketu su bila po dva kilograma šećera i brašna, dva litra ulja, kilogram soli, dva pakovanja makarona i šest konzervi, po dve mesnog nareska, paštete i sardina. U drugom kontigentu smo od tih sredstava kupili još sto paketa i sto džaka brašna po 25 kilograma. To je ukupno 600 paketa i stotinu džakova brašna”, rekao je Ivanović.

On je dodao da je vrednost paketa bila oko 1350 dinara.

Podeljeno je još 65 paketa koji su bili prva donacija Auto-moto društva „Ivanović“ (50) i Farbare „Pvetković“ (15) , a podeljeno je i 50 paketa donacija „Zlatnog traga“, kao i 250 paketa donacije mlekare Šabac, odnosno rudnika „Lece“objasnio je Ivanović.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare