Inspekcija kontrolisala 371 ugostiteljski objekat

LESKOVAC

U protekle dve nedelje republičke inspekcije i inspekcijske službe lokalnih samouprava u Jablaničkom okrugu izvršili 371 kontrolu ugostiteljskih objekata.

U saopštenju se navodi da je u trgovinskim lancima izvršeno 218 kontrola, u rođendaonicama 70 , trgovinskim centrima 36 kontrola i pijacama 4 kontrole.

Inspekcija je podnela pet prekršajnih naloga i jednu prekršajnu prijavu za nepoštovanje protivepidemijskih mera, saopštio je načelnik Jablaničkog upravnog okruga Miloš Ćirić.

U saopšteni je najavljeno da će u petak , 26.2.2021. u Jablaničkom upravnom okrugu biti održan sastanak sa predstavnicima lokalnih inspekcija kao i predstavnicima republičkih inspekcija i da će se organizovati pojačan nadzor u ugostiteljskim objektima i kažnjavati kako pravana tako i fizička lica koja ne poštuju protivepidemijske mere u suzbijanju Kovida 19.

Prati
Obavesti me o
guest
1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Pitanja
Pitanja
8 dana pre

Tužilaštvo u Leskovcu se i dalje ne izjašnjava na pitanja mnogih da li je sadašnji Načelnik Jablaničkog okruga nezakonit?Bilo je mnogo komentara sa konkretnim činjenicama na raznim portalima ali svi nemi i nikoga ništa ne zanima.
Novinar Milovan Brkić, je u emisiji srpska priča od 22.2. na Yuo Tubu javno izjavio da je Gradonačelnik Cvetanović falsifikovao diplomu i optužen je da je 50 sluzbenica seksualno zlostavljao. Pa gde mi zivimo, šta je bre ovo? Gde je policija, tužilaštvo ovo da ispita? Ili smo postali od turaka kasaba. Žalost i sramota golema.