Imenovana Komisija za procenu štete od poplave

LESKOVAC

Formirana je komisija koja će se baviti procenom štete na stambenim, pomoćnim i privrednim objektima, kao i na stvarima i infrastrukturi od elementarne nepogode nastale usled obilnih kišnih padavina, poplava i pojave bujičnih voda na teritoriji grada Leskovca za 2021. godinu. Ovo je jedna od odluka donetih na 18. sednici članovi Gradskog veća Grada Leskovca. Na istoj sednici odlučeno je da se izdvoje sredstva iz budžeta grada Leskovca za nagrade mladim talentima u iznosu od 8.730.000 dinara. Za ove nagrade je konkurisalo 286 mladih, a 278 mladih talenata je ispunilo uslove konkursa. Oni će dobiti novčanu nagradu u iznosu od 30.000, 20.000 i 10.000 u zavisnosti od rezultata postignutih u oblasti nauke i obrazovanja, sporta, kulture i umetnosti i ussavršavanja.

Broj nagrađenih studenata koji imaju prosek od 9-9,5 je 145, onih koji imaju 9,5-9,9 je 81, dok prosek 10 u dosadašnjem studiranju ima 21 student.

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Miki
Miki
3 godine pre

A nisu razgovarali o krivcima za poplave? Ko je kriv za Tulovsku reku i kanal kroz Veliko Trnjane? Kažu da je brana na Šainovačkom potoku propuštala vodu. A koliko je plaćena? Neko se igra našim parama.