Igre bez granica za učenike trećeg i četvrtog razreda osnovnih škola, „Vasa Pelagić“ najbolji

LESKOVAC

Na Gradskom trgu organizovane su „Igre bez granica“ na kojima su učestvovali učenici trećih i četvrtih razreda osnovnih škola i takmičili se u brojnim igrama osmišljenim za njihov uzrast. Na kraju tekmičenja prvo mesto osvojila je OŠ „Vasa Pelagić“, drugo OŠ „Milutin Smiljković“, Vinarce, dok je na trećem mestu OŠ „Svetozar Marković“.

Voditelj ove manifestacije bio je poznati sportski komentator i tv voditelj Slobodan Šarenac, a okupljene učesnike je pozdravio i gradonačelnik Goran Cvetanović koji primećuje da je centralni trg postao mesto za sva predivna dešavanja posvećena svim generacijama, a naročito deci i mladima.

„Među svima vama, baš svakom od vas, vidim buduće nosioce prosperiteta našeg Leskovca i naše divne Srbije. I vidim da je svima vama, i nama pored vas, ta budućnost zagarantovana jer ćemo ostaviti grad u najboljim, vašim rukama, a za sve to vreme, mi ćemo, uvek kao i do sada biti vaša podrška! Želim vam svoju energiju i posvećenost nastavite da usmeravate prema sportu, kultuni, nauci, medicini, prema svemu onome što radite.“ (kraj) IS/LJS

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare