I sutra otvorene sve tri zelene pijace u Vranju

VRANJE

U Vranju će sutra biti otvorene sve tri zelene pijace, kod Bujkovskog mosta, Takija i u Oglednoj stanici.

Subota je u ovom gradu pijačan dan pa se očekuje velika gužva. Gradski štab apeluje na građane da izbegavaju stvaranje nepotrebnih gužvi, tim pre što će biti otvorene od 7 do 15 časova. Neophodno je i da se svi pridržavaju propisanih mera za sprečavanje širenja koronavirusa.  

„Na svim ulazima biće postavljene dezobarijere. Strogo će biti kontrolisan pristup, a svi prodavci, ali i kupci su u obavezi da nose zaštitne maske i rukavice”, rekao je direktor JKP „Komrad“ Zoran Dimitrijević.

Na prostoru nekadašnje Robne pijace, ove subote, i samo subotom, biće dozvoljena prodaja mešovite robe. Dozvolu je dobilo 37 prodavaca, koji imaju registrovane firme u APR-u, dodao je Dimitrijević.

Robna pijaca je u vreme vanrednog stanja pretvorena u parking, što je izazvalo veliko nezadovoljstvo građana, prvenstveno, prodavaca koji godinama koriste ovaj prostor za prodaju tekstilne i druge robe. Na taj način su sticali prihod za izdržavanje svojih porodica. Prostor je u međuvremenu „ulepšan“ i stubićima što je dodatno iritiralo mnoge Vranjance.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare