I niški SNS osudjuje Vuka Jeremića zbog tvita

NIŠ

 

Gradski odbor Srpske napredne stranke (SNS) u Nišu optužio je Vuka Jeremića zbog, “napada na premijerku Srbije Anu Brnabić”, a opozicioni Savez za Srbiju za” politiku državnog udara.”

“Po ko zna koji put, pristojna, napredna i moderna Srbija svedok je bestidnog napada na ličnost premijerke Ane Brnabić od strane predstavnika takozvanog „Saveza za Srbiju“. Ovoga puta glasnogovornik mržnje bio je Vuk Jeremić, čovek protiv čijih se prijatelja i saradnika vode istrage za međunarodne korupcionaške afere i koji je, kao ministar inostranih poslova, trošio novac građana Srbije putujući po svetu u vreme kada su se jedno za drugim nizala priznanja samoproglašene nezavisnosti Kosova” kaže se u saopštenju SNS Niš .

U saopštenju se dodaje da “po ko zna koji put u  poslednjih nekoliko meseci, građani Srbije imaju priliku da se direktno, od najviših predstavnika „ujedinjene opozicije“, “upoznaju sa njihovim političkim programom koji suprotstavljaju politici Srpske napredne stranke i našeg predsednika Aleksandra Vučića. Njihov politički program jeste upravo to što govore i na šta pozivaju, a pozivaju na državni udar, javna silovanja i vešanja na Terazijama i govore uvrede na račun žena u politici”, zaključuju niški naprednjaci.

Gradski odbor Srpske napredne stranke staje u odbranu Brnabićeve, osuđuju uvrede i poručuju Jeremiću i “glasogovornicima političkog programa „Saveza za pljačku Srbije“ da im većinska, pristojna Srbija neće dozvoliti da ponovo dođu u priliku da odlučuju o sudbinama naših građana i građanki”zaključuje se u saopštenju SNS Niš.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare