Humanitarni turnir u basketu “3 na 3”

LESKOVAC

U subotu, 2. juna, Leskovcu će biti održan humanitarni turnir u basketu „3 na 3“.

Prihod sa ovog turnira namenjen Školi za osnovno i srednje obrazovanje „11. oktobar“.

Turnir organizuje SRC „Dubočica“, uz podršku predsednika Skupštine grada Aleksandra Đurovića, Košarkaškog kluba Aktavis Akademija, Bokserskog kluba i Kik Boks kluba.

Milan Kostić, profesionalni bokser i inicijator ove humane akcije poziva sve sportiste i sve građane da podrže ovu akciju, da zajedno poboljšamo uslove u kojima deca borave i u kojima se školuju.

„Odziv je za sada dobar, ali mene to ne iznenađuje. Mi smo generalno dobri ljudi i uvek se trudimo da pomognemo onome kome je to neophodno.“

Vladan Stojiljković, direktor Aktavis Akademije, rekao je da sredstva koja se prikupe ova škola utrošiti za ono za šta smatraju da je najneophodnije.

„Prihod sa turnira biće namenjen za opremanje sanitarnih čvorova u našoj školi“ pojašnjava Vladimir Anđelković, direktor Škole za osnovno i srednje obrazovanje „11. oktobar“.

„Mi smo ušli u budžet grada za opremanje sanitarija, ali zbog specifičnosti i ova sredstva koja se prikupe u ovoj humanitarnoj akciji će dobro doći da taj posao još bolje i kvalitetnije odradi. Legendarna imena kao što je Slobodan Mitić Žuća i naš profesionalni bokser Milan Kostić garant su uspeha akcije. Pozivam sve ljude dobre volje da se priključe i učestvuju u ovoj akciji i ovom turniru, jer će tokom trajanja turnira svako moći da donira sredstva na licu mesta.“

Očekuje se učešće najmanje 20-ak ekipa, a turnir počinje u suboru u 10 časova u SRC „Dubočica“.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare