Humanitarni teniski turnir Naissus open u Nišu

NIŠ

                           Naissus open, drugi humanitarni teniski turnir, biće održan u subotu, 26. juna, na terenima Teniske akademije Živković u Nišu. Čitav nagradni fond turnira biće usmeren organizaciji NURDOR.

                            Posle jedne godine pauze zbog pandemije virusa korona, ponovo je moguće organizovati humanitarni teniski turnir u Nišu. Pre dve godine na turniru održanom takođe na terenima Teniske akademije Živković sakupljeno je 109.600 dinara, a prihod je doniran organizaciji NURDOR.

                           Prijave za turnir mogu se poslati na mejl naissusopen@gmail.com, a uz kotizaciju od 1.000 dinara, pravo učešća imaju svi zainteresovani. Moguće je prijaviti se i na dan turnira u periodu od 10 do 11 sati, na terenima TAŽ. Početak mečeva biće istog dana u podne.

                          Takođe, moguće je, a i poželjno, da kompanije koje žele da uplate donaciju organizaciji NURDOR, i na taj način pomognu nagradni fond turnira, pošalju mejl ili kontaktiraju sa organizatorom putem društvenih mreža na instagramu (@naissusopenofficial) ili na fejsbuku –Humanitarni teniski turnir “Naissus Open” .

                        Pobedu na prvom HTT Naissus openu održanom 2019. godine, odneo je teniski sudija iz Prokuplja Marjan Angelovski, koji je u finalu savladao golmana malog fudbala iz Niša, Pavla Pavlovića.

                       Prvi Naissus Open okupio je 25 učesnika različitih sfera. Pored građana Niša i okoline koji su došli da se okušaju u tenisu, tu su bili i poznati sugrađani. Tenis su, osim spomenutog futsal golmana Pavla Pavlovića, igrali još i bivši kik-bokser Stevan Živković, te rukometni reprezentativac Srbije Darko Đukić, kao i brojni novinari iz grada na Nišavi

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare