Humanitarna akcija za pomoć ugroženoj deci

    NIŠ

Učenici Osnovne škole „Bubanjski heroji“ iz Niša ove godine su u okviru aktivnosti kojima su obeležili Dečiju nedelju organizovali humanitarnu akciju pod nazivom Zabavi se i budi human.                   

Učenici od 5. do 8. razreda Osnovne škole „Bubanjski heroji“ iz matične škole na Ledenoj steni i izdvojenog odeljenja u naselju Milka Protić 7. i 8. oktobra u okviru Dečije nedelje su sa nastavnicom engleskog jezika Milenom Vuković Marković organizovali nesvakidašnju humanitarnu akciju pod nazivom „Zabavi se i budi human“.

                  “U  ova dva dana učenici su  imali mogućnost da u školu dođu neobično obučeni, sa smešnim i zanimljivim frizurama, originalnim maskama i šminkom. Svaki učenik je pokušavao da svojim neobičnim izgledom privuče pažnju i prikupi što više novca od svojih školskih drugova i nastavnika. Cilj ove akcije je bio prikupljanje novčanih sredstava koje će naši učenici donirati kao pomoć ugroženoj deci”, kažu iz OŠ “Bubanjski heroji”.

                    Na ovaj način učenici su pokazali svoju empatiju i plemenitost, a Dečiju nedelju su završili zabavom, humanošću i saznanjem da smo uvek potrebni jedni drugima.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare