Humanitarna akcija za decu iz Medveđe

NIŠ-MEDVEĐA

 Učenički  parlament zajedno sa Vršnjačkim timom   pokrenuo je humanitarnu akciju za decu koja žive u izuzetno teškim uslovima na teritoriji opštine Medveđa. Akciji se odazvao veliki broj učenika OŠ”Bubanjski heroji” a akcija je protekla  u koordinaciji pedagoga škole  Dragane Stevanović i  psihologa Maje Rudić.

 “Deca su sakupila za svoje vršnjake pomoć u vidu odeće, obuće,higijenskih sredstava, školskog pribora,igračaka i slatkiša.Pomoć su uručili Eparhiji niškoj i tim povodom  je Episkop niški Arsenije priredio prijem za đake naše škole i direktorku Vericu Radenković”, kaće Dragana Stevanović, pedagog škole. “Vladika  Arsenije se zahvalio  deci na trudu, zalaganju i ljubavi koju su pokazali prema svojim vršnjacima kojima je pomoć neophodna a koji žive u uslovima koji su nezamislivi za 21.vek.Poručio im je da budu pre svega dobri ljudi i da se obrazuju jer znanje je moć”, dodaj Dragana Stevanović.

                      Učenici su bili dirnuti i izrazili su želju da nastave da organizuju još neke akcije koje bi na neki način bar malo usrećile njihove  drugare iz Medveđe.

Prati
Obavesti me o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Проститутки Бишкека
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x