Humanitarna akcija studenata Medicinskog i Elektronskog fakulteta Univerziteta u Nišu

NIŠ

Povodom obeležavanja slave Sveti Sava, studenti Medicinskog i Elektronskog fakulteta iz Niša darivali su paketiće najmlađim pacijentima Univerzitetskog kliničkog centra Niš.                                

Da je misija svih nas da deca budu srećna svakog dana i u svim prilikama, dokazali su studenti Medicinskog i Elektronskog fakulteta Univerziteta u Nišu. Članovi osam studentskih organizacija, obezbedili su paketiće za svu decu koja se u ovom momentu leče na nekom od odeljenja Klinike za dečije interne bolesti.

Prema rečima predsednice Studentskog Parlamenta Medicinskog fakulteta u Nišu Aleksandre Ilić, ovo nije prva akcija ovog tipa.

                            “Osim UKC Niš, u dane novogodišnjih I božićnih praznika, darivali smo decu skoro svih ustanova socijalne zaštite u gradu. Cilj akcije je ulepšavanje praznika mališanima kao i podrška u borbi kroz koju deca na lečenju prolaze“, kaže Ilić.

                        Organizacije koje su učestvovale u akciji su  SUMF- Studentska Unija Medicinskog fakulteta, IFMSA-Sebia LK NIš- Komitet za međunarodnu saradnju studenata medicine, NiPSA- Asocijacija studenata Farmacije- Niš, SPEF – Studentski parlament Elektronskog fakulteta Niš, SICEF – Studentski inovacioni centar Elektronskog fakulteta Niš, BEST Nis- Udruženje studenata tehnike Evrope-Niš, EESTEC LC Nis – Udruženje studenata elektronike Evrope I SSEF- Savez studenata Elektronskog fakulteta.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare