Humanitarna akcija Jedinstvene Srbije u Miroševcu

LESKOVAC

Na inicijativu GrO Jedinstvene Srbije Leskovac pokrenuta je humanitarna akcija pomoći socijalno ugroženoj porodici Divne Memošević iz sela Miroševac. Članovi i simpatizeri stranke su prikupili pomoć u hrani , lekovima, higijenske i hemijske potrepštine a oni vični građevinskim poslovima renovirali i zaštitili od vlage deo kuće ove tročlane porodice, dodatno opterećene bolešću deteta.


Porodica Memošević korisnik je socijalne pomoći, ali su u fazi obnavljanja zahteva, u tromesečnom prekidu, tako da im ova pomoć dobrodođe da premoste oskudicu do nastavka primanja socijale, kažu u GrO Jedinstvene Srbije Leskovac.
U ovoj stranci još ističu da će uvek pomoći ugroženim porodicama u skladu sa mogućnostima, držeći se jedinstvene devize da „Naše malo nekome puno znači“ .

Prati
Obavesti me o
guest

5 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Prostaci
Prostaci
3 godine pre

Prostacki je promovisati svoju humanost.Nije hriscanski, jer ovakve akcije imaju za cilj vasu promociju, a ne stabilnost ugrozenoj porodici. Uloliko ste toliko humani preuzmite ugovorom njihovu socijalnu pomoc i recimo skolovanje za decu do 26 godine… i sve to bez reklame, a ne kao Cvetanavic, koji u zivotu nije dao pare iz dzepa, da pare iz budzeta za akcije SNS i sve medijski prati…to je bre reklama ko na Pinku, a sirotinja ostanje bedna i dalhe.

Sargarepica
Sargarepica
3 godine pre
Odgovori  Prostaci

A kako vas nije sramota da lazete? Nijedna humanitarna akcija Srpske napredne stranke nije iz budzeta, sve poklone i donacije kupuju sami aktivisti. Gradonačelnik je nebrojano puta dao novac iz svog dzepa i ucestvovao u mnogo akcija, humanitarnih bazara, donacija … I vas treba da tuze pa da dokažete da li je neko pare iz budzeta koristio za akcije,
pa ako nije kao sto nije, onda da odgovarate za Vase tvrdnje.

Laki
Laki
3 godine pre
Odgovori  Sargarepica

Jeste, u pravu si Mrkvo, sve iz svog dźepa. Skinu se pare iz budžeta, pa se stave u dźep. Mnogo ste humani, jer kad ste stavili pare u dźep mogli ste u kafanu da ih potrošite. To bi ste i uradili, ali ne smete od šefa.

Sargarepica
Sargarepica
3 godine pre

Sad su u koaliciji sa Sns-om pa brze bolje da iskopiraju akcije… Sns je od Nove Godine do danas sproveo oko 500 akcija, a koalicioni partneri se sada izgleda setili… Samo napred. Svakome treba pomoci. Filipovic je oduvek kopirao gradonačelnika Cvetanovica, on mu je i uzor i idol, s tim sto kopija uvek ostaje kopija.

..lske vrce
..lske vrce
3 godine pre
Odgovori  Sargarepica

Opet buncaš Sargarepice. Kako moźe da ga kopira? Iskopirala ih majka priroda i oĉevi karikaturisti. Obojica imaju ružiĉastu koźu, bele veđe, vole da se prejedaju. Pa samo jedan od njih jede više nego prosečna četvoročlana porodica.