Halimi: Zbog lokalne vlasti hoćemo iz Medvedje

MEDVEDJA

Predsednik mesne zajednice Tupale u opštini Medvedja, u kojoj žive isključivo Albanci,  Sokolj Halimi rekao je danas JUGpressu  da će meštani pokrenuti peticiju za prisjedinjenje tog sela opštini Lebane ili gradovima Leskovac i Priština a zbog, kako kaže, „nebrige lokalnih vlasti i predsednika opštine Medvedja“.

Halimi kaže da opština uporno odbija da   , u sklopu projekta uredjenja atarskih puteva i ulica, popravi put u mahali Đorovica, koji vodi i do istoimenog repetitora.

„Nekoliko puta sam pisao predsedniku opštine Medvedja Nebojši Arsiću (SNS) i upozoravao ga na ovaj problem, u mahali Đorovica živi veliki broj stanovnika i ona pripada selu Tupale. Oni neće da poprave put ni do mahale Eminovići. Mi smo im, kao mesna zajednica, predložili na kojim putnim pravcima su neophodne popravke, znači tamo gde žive ljudi, a oni popravljaju puuteve tamo gde niko ne živi“, tvrdi Halimi.

Zbog ovoga će,  dodaje, meštani najvećeg albanskog sela  Tupale pokrenuti peticiju da budu deo Lebana, Leskovca ili Prištine uvereni da bi te lokalne samouprave mnogo efikasnije rešavale njihove probleme.

1
Ostavite komentar

avatar
1 Tema komentara
0 Odgovori na temu
0 Pratioci
 
Najvise reakcija na komentar
Najvaznija tema
1 Autor komentara
mile Skorasni komentari autora
  Prati  
Najnoviji Najstariji Najviše glasova
Obavesti me o
mile
Gost
mile

Slusaj prijatelju obavezno se opredeli za Lebane. Tu ti je vodeci politicar poznati fotograf G. Dzavtic. A . on moze sve Sta su za njega atarski putevi. Sve ce da vas pozaposljava. Ma ima da uzivate.

Проститутки Бишкека