HALIMI: OVI SU JOŠ GORI

MEDVEDJA

 

Predsednik Mesne zajednice Tupale Sokol  Halimi izjavio je danas za JUGpress  da je  vlastima u opštini Medvedja podneo ostavku na  mesto prvog čoveka u tom selu u kome žive Albanci , nezadovoljan odnosom Privremenog organa.

Halimi je rekao da je on ostavku na mesto predsednika Mesne zajednice Tupale podnosio i pre više od godinu dana, u vreme pokojnog predsednika opštine Slobodana Draškovića  i da ona tada „nikada nije razmotrena“.

„Mislio sam da će biti bolje kada je imenovan Privremeni organ u opštini Medvedja i povukao sam ostavku. Medjutim,  Privremeni organ se ponaša još gore i pravi mnogo veće probleme nego što je to bilo u vreme predhodne vlasti. Ja sam bio u grupi Albanaca koji su pomagali SNS-u da sruši  raniju lokalnu vlast, zajedno sa Fehmijom Bejićem, verujući da će oni raditi bolje. Medjutim, prevario sam se“, rekao je Halimi i dodao da su ga „iz opštine naterali da vrati i pečat mesne zajednice“.

„Dvadeset puta su me zvali da donesem pečat“, kaže Halimi koji Privremeni organ optužuje da hoće da ukine Mesnu zajednicu Tupale.

Tupale  je najveće selo nastanjeno isljučivo Albancima u opštini Medvedja  .

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare