GS IER Nezavisnost poziva sve radnike Jure da se ujedine u jedan radnički sindikat

LESKOVAC-NIŠ

Granski sindikat industrije, energije i rudarstva (IER) Nezavisnost poziva radnike Jure u Leskovcu i Nišu da se ujedine u jedan radnički sindikat što bi im, izmedju ostalog , obezbedilo i adekvatnu pravnu pomoć.

“Poštovane kolege, radnici Jure,

Obraćamo vam se u ime Granskog sindikata industrije, energije i rudarstva (IER) Nezavisnost.

Obaveštavamo vas da već neko vreme imamo registrovan sindikat u Juri Rača.

I pored sudskog spora koji smo imali i aktuelnog vanrednog stanja, naš sindikat tamo uspešno deluje, nametnuo se kao značajan faktor u pregovorima sa menadžmentom, što ste mogli da vidite i u medijima ovih dana. Pozivamo vas da nam se priključite, kako bi organizovali jedan jedinstveni, snažan radnički sindikat u svim Jurinim fabrikama! Tako okupljeni, ujedinjeni, imamo daleko veće izglede da našom zajedničkom sindikalnom borbom popravimo položaj zaposlenih, bezbednost i zdravlje na radu, ali takođe i materijalni položaj!

Priključite se pravom radničkom sindikatu, nastalom u fabrici, među fabričkim radnicima, u sindikat koji ima snažnu profesionalnu podršku iz naše sindikalne centrale, GS IER Nezavisnost.

Naš Granski sindikat je reprezentativan na nacionalnom nivou (imamo 40.000 članova širom Srbije) i deo smo međunarodne asocijacije sindikata IndustriALL, koja okuplja preko 50 miliona članova iz ovih delatnosti, širom Evrope i celog sveta.

Cilj delovanja našeg sindikata jeste da se zaposleni udruže u slobodan, radnički sindikat kako bi pregovorima sa poslodavcem postigli bolje i bezbednije uslove za rad i bolji standard, kao što to rade svi pravi evropski sindikati.

Naši članovi imaju besplatnu pravnu i svaku drugu pomoć, ako zatreba. Sve oko rada sindikata je naša obaveza! Sindikalni pozdrav!

Kontaktirajte nas na fb stranici Sindikat IER Nezavisnost ili na telefon 0631067902. Dobro došli! , navodi se u saopštenju Granskog sindikat Industrije, energije i rudarstva IER NEZAVISNOST koje potpisuje Zoran Pantelić, potpredsednik.

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Aj zdravo demagozi
Aj zdravo demagozi
4 godine pre

Nema potrebe da se organizujete. Menadzment YURA izmesta pogone u Tunis ili Alzir. Potvrdjeno ! Rok za seobu je do 2023.