Grupa gradjana ” Za Leskovac -ZAJEDNO” u gerila kampanji jer im ne daju bilborde

LESKOVAC

Grupa gradjana ” Za Leskovac -ZAJEDNO” je krenula u “gerila kampanju” jer niko nije hteo da im iznajmi bilborde koji se nalaze na ulicama Leskovca .

Nosilac ove liste dr Nenad Zdravković rekao je za JUGpress da su danima zvali vlasnike bilborda tražeći cenu i uslove za predizborno oglašavanje na njima ali da niko nije hteo da im odgovori.

“Zbog toga , mi smo krenuli u “gerila kampanju”. Svako od naših odborničkih kandidata ali i aktivista koji nas podržavaju istakao je predizborni plakat naše Grupe gradjana na svojoj terasi, kući, dvorištu, objektu. Sigurni smo tako da ne mogu da skidaju naš predizborni materijal. Sa druge strane, skandalozno je da, očigledno, nemamo svi iste uslove za predizborno oglašavanje jer vlast svoje panoe ističe čak i na stambenim zgradama a nama je zabranjeno da se oglasimo i na plaćenim bilbordima”, rekao je Zdravković.

“Gradjani su imali četiri godine vremena da vider ko je ko u Skupštini grada ali i da na ovaj način vide koliko se nas, zapravo, plaši lokalna vlast. Jer, da nije tako, mi bi smo dobili prostor na bilbordima kao što su to već dobile neke liste”, rekao je Zdravković

Prati
Obavesti me o
guest

6 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
nova vlast koja i sama postuje zakone za gradjane
nova vlast koja i sama postuje zakone za gradjane
4 godine pre

Molimo ove ljude da pitaju i provere sledece.
 
Ivan, direktor Doma ucenika i srednjih skola je slepo poslusan krsio zakonsku zabranu o povecnja broja drzavnih sluzbenika, zaposljavajuci u vreme zabrane zaposljavanja na nedoredjeno vreme partijske aktiviste. I niko ne moze da ga kazni, on zna da gradjani nemaju drzavu, nemaju zakone, da je partija iznad zakona, da mu nece nista i drzi se one : Budi nas, pa radi sta znas. Direktor treba da odgovara krivicno, ali vidite koliko ga gradonacelnik ceni jer je direktor ucinio za stranku puno, suprotno onome sto je dobro za Srbiju, a sto je zakonom propisano. Toliko o briznosti SNS za svoje gradjane. Vise njih ima ugovor na neodredjeno u Domu ucenika od kad je zabrana zaposljavanja na snazi!!! Udruzila se banda pa krsi sve propise koji vaze za vas gradjane, obicne smrtnike, da vi placate kazne, racune, da vama na vrata dolaze izvrsitelji, jer politicarima niko nista ne moze, za njih ne vaze zakoni.
 

gradjani podrzavaju opoziciju
gradjani podrzavaju opoziciju
4 godine pre

Znate kad bi ovako na kucu SNS clanovi stavili sliku stranke? Nikad. Bravo za pristalice opozicije, svaka cast. Cista obraza se deklarisu ljudi koji nemaju nikakvu korist od vlasti.Ovako se bas vidi koga podrzavaju gradjani. Ajmo Leskovac, NAPRED U PROMENE!

smena SNS
smena SNS
4 godine pre

Toma Ljubenovic je jos na vlasti. A nista se nije promenilo od njega do danas. I dalje nema civilizovanog odnosa sa opozicijom. Na njegovoj terasi i danas stoji Seselj. Zahvalio mu se covek za stan i za visoku penziju. Koliku ce penziju da ima Cvetanovic, zvani doktor, lekar, sta li je sve nabavio od diploma stvarno ne znamo, uglavnom mnogo ce veca da mu bude penzija kao politicaru, nego da je radio kao ostale kolege u medicini. Ajmo malo kolegijalnosti. Toliki se lekari promenili, toliki politicari izmenjali, ajde da ovaj Cvetanovic malo sidje sa scene i oslobodi mesto za druge, nove, mladje, da i oni malo glodju penziju, stvarno nema misla, zaselo, pa ne zna za dosta. Ruzno je, a i provocira narod da primeni druge mere, posto milom nece da se spusti. Zloupotrebljava sva sredstva, sve resurse da ostane silom na funkciji koju ne ume da vrsi. Takvu raspodelu radnih mesta i fotelja bi svako znao, i da ga guraju iz kabinet njih 10 da mu pisu govor i slikaju ga i rade video promociju za skupstinu i konferencije. Svako bi znao i da izabere najskupljeg izvodjaca koji ce da kasni s radovima da ostaju rupe po ceo grad a da mu ovaj ne sme nista jer ga izvodjac ima u saci po vikendice i kuce i okucnice. Svako bi znao da zloupotrebljava komunalna preduzeca da mu voze gradjevinski materijal s kamioni a on zauzvrat da mu tolerise platu od 130 000 koliko je imao bivsi direktor u Komunalac zbog usluge prevoza javnim vozilom u privatne svrhe.

izadji i glasaj opoziciju
izadji i glasaj opoziciju
4 godine pre

Ako manje od polovine glasaca izlazi na izbore, to je manje od 25 % podrske svih gradjana sa pravom glasa koju dobija SNS. Manje od cetvrtine gradjana Srbije sa 18 i vise godina JESTA ZA sns. Svi ostali, njih preko 75% NIJE ZA SNS !!!

dosta, stvarno dosta
dosta, stvarno dosta
4 godine pre

Za SNS nisu moja deca od 15 i 17 godina.Njihovi svi drugari sa 17 godina jedva cekaju sledecu godinu da steknu pravo glasa. Znaci vise od 80% gradjana Srbije nije za SNS. Sve nas maltretira jedna manjina korumpiranog, prodanog i ucenjenog glasackog tela. Nije Vucicev brat sirotnja, niti je to cela Cvetanoviceva porodica. A tvoja i moja porodica su sasvim prosecna srpska porodica. Profesor u srednjoj skoli satavlja kraj s krajem da prehrani porodicu. Zelimo predstavnike u vlasti iz redova pesaka, srednjeg staleza, sa platom profesora, koji ne letuje kao i svaki Srbin, koji trosi svoju s mukom zaradjenu platu a ne lezi kao parazit na budzet grajana Srbije i ne pije krv gradjana dok zloupotrebljava funkciju i ubire pare i korist mimo zvanicne plate, sticuci enormno bogatstvo, kuce, vikendice. Sakupite sta su imali 2012., a sta imaju danas. Neko je krvavo radio 3 smene da stekne to sto oni imaju od bavljenja politikom, Necemo vlast koja ne lici na narod. Njima narod treba samo kad ih glasaju. Od nasih cerki su napravili prostitutke.

sramota SNS
sramota SNS
4 godine pre

Ovo je jos jedan dokaz da je Srbiju okupirao SNS. To je razlog vise da ih skinemo 21.juna. Vlast ima predstavnike ispod svakog proseka. Zao je bahato kad krenu laznim predstavljanjem i silovanjem javnosti da su naj ovo i naj ono. Zamislite da imate mnogo zena, a decu ucimo da je ljubav jedna jedina. Pa onda slusate kako se te mucenice guraju u kabinet i na funkcije i bez potrebnog radnog iskustva a mnoge i nestrucne za visoke plate, posle izbora u cetiri oka u kabinetu. A ucimo decu da vole bez interesa. Posle gledamo kako ih omalovazava kada ih pita da digne ruku koju nije? A trazimo da deca iz ljubavi budu intimna. E onda biramo najdzentlmena?! A rekli smo deci da je ljubav postovanje, poverenje, odanost, iskrenost, do groba. Vrlo sizofreni kriterijumi po kojima u SNS jedno rade, a drugacije zele da ih tretiraju. Kurve od ljudi, zena penju u vrh, a onda ih na konferencijma velicaju kao dame, drugarice partijske, koleginice, a one vise na kolenima, nego na nogama i to na radnom mestu, tokom skusptinskih sednica!!! Onda bira mlade bez iskustva, pa ih utucava, kinji, vice im, brani da su ispred njega,a onda im daje da citaju napisane govore da im se jos vise smeje javnost. I tvrdi da je kadriranje pozitivno i u korist gradjana, da ta stranka SNS ima mnoooogoooo clanova i da ima izbor. Pa gde je taj izbor? Kam ga? Samo sto nas ne bijete da priznamo silom da ste najlepsi, najmoralniji, najvredniji, najstrucniji, sa kupljene diplome, tudji doktorati, bez radnog iskustva u struci. Ko da vas ceni, zbog cega, sto ucenjujete pomocu radnih mesta koja pripadaju gradjanima Srbije a na bahatim politicarima.