Grupa građana “Pravo u centar” predala listu za izbore za mesne zajednice

LESKOVAC

Grupa građana “Pravo u centar” je predala listu za izbore za članove saveta mesnih zajednica ali i podržava bojkot Grupe građana “Za Leskovac ZAJEDNO” u okviru koje se bave aktivizmom, saopšteno je večeras.

“Dugogodišna želja i inicijativa građana koji žive u okviru mesne zajednice “Centar” , dobila je formu grupe građana,  pod nazivom ” Pravo u centar”. Cilj osnivanja je doprinos u očuvanju i razvoju centra grada i sprečavanja daljeg propadanja infrastrukture i zelenih površina. Grupa građana je predala listu za učestvovanje  na izborima za mesne zajednice koji se održavaju 25.12.2022. godine,  sa listom “Možemo bolje”, koju čine imena iz raznih profesija i zanimanja, lekara specijalista, dipl. Inženjera, doktora nauka, zanatlija,radnika. Nosilac liste je aktivista  Milan Đorđević.

Podržavam bojkot GG ZLZ u okviru koje se bavim aktivizmom. Odluka o izlasku je uz punu podršku GG Za Leskovac zajedno,  i stvar je stava grupe ljudi sa liste koji više godina planiraju učestvovanje na izborima za Mesnu Zajednicu  centar.

Nadamo se da će ovaj zapostavljeni stub demokratije naše zajednice, konačno dobiti svrhu, i funkcionisati u korist svih građana koji žive na toj teritoriji”, navodi se u saopštenju koje potpisuje zastupnik GG “Pravo u centar Milan Đorđević.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare