GrO SSP: Promene su neizbežne

VRANJE

Gradski odbor Stranke slobode i pravde u Vranju danas je saopštio da je Vranje grad pred bankrotom sa velikim budžet deficitom i ogromnim kreditnim zaduženjima.

Saopštenje prenosimo  u celosti.

„Sa velikim budzetskim deficitom. Sa ogromnim kreditnim zaduženjima. Sa većinom javnih preduzeća, čiji je grad osnivač, koja ne obavljaju svoj posao kako treba ali zato sa hordom radnika na privremeno-povremenim poslovima.

Sa mnogo zaposlenih sa sumnjivim diplomama privatnih fakulteta po uzoru na Tomislava Nikolića, Nebojšu Stefanovića, Zorana Đorđevića i na hiljade drugih koji nekada nisu ni smeli da prođu pored opštine, a ne da kao sada rade u njoj.

Sa penzionerima čija je prosečna penzija u gradu svega 22.000 dinara.

Sa komunalnim programom koji ne postoji.

Sa nezavršenim infrastrukturnim investicijama, kojima je odavno probijen rok završetka radova, a sa tri puta uvećanim cenama radova od onih ugovorenih.

Sa već uništenom obilaznicom oko grada, kod sela Bunuševac, koja nikada nije otvorena za saobraćaj. Sa ugovaračima radova, nadzornim organima i izvođačima radova koji nikada nisu pozvani na odgovornost, ali hoće.

Sa najviše zaraženih od korona virusa u zemlji.

Ovaj grad nije ni u Africi, ni u Bangladešu.

Ovo je Vranje, grad u Srbiji, istoj onoj Srbiji koja i pored toga što je nabavila vakcine ima najveći broj zaraženih od kovida-19 u regionu.

Na današnji dan čak 25 puta više obolelih od Hrvatske i veći broj pozitivnih od tri puta veće Rumunije.

U Srbiji, gde bratu predsednice Vlade i njegovoj firmi, skoro sva ministarstva prebacuju milione evra za poslove digitalizacije. Gde generalni sekretar Vlade sa kriminalcima, silom, preuzima i uništava navijačke grupe na Partizanovom jugu, da ne bi uzvikivali parole protiv Aleksandra Vučića.

Sa Krušikom, Jovanjicom, Veljom Nevoljom.

Sa pojedinim pripadnicima BIA, VOA, žandarmerije, koji učestvuju u obezbeđenju kriminalaca, daju im logistiku, a kojima zbog toga ne fali dlaka sa glave.

Sa respiratorima, vakcinama i spomenicima čije su cene državna tajna. “Ne pitajte me za cenu” A.Vučić. Sa dugovima u milijardama evra, koje ni naši praunuci ne mogu da vrate…

Zato su promene neizbežne. I kao sve promene vlasti do sada, dogodiće se prvo u Beogradu. Zatim će Vranje zbog svega gore navedenog, biti prvi grad u Srbiji u kome će biti uvedene privremene mere i gde će svi oni koji su grad upropaštavali zadnjih 5 godina odgovarati na sudu”, navodi se u saopštenju GrO Stranke slobode i pravde u Vranju.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare