GRO SNS Leskovac uvek pruža punu podršku Aleksandru Vučiću

LESKOVAC


Gradski odbor Srpske napredne stranke Leskovac ima puno poverenje u politiku koju vodi predsednik Srbije, gospodin Aleksandar Vučić.

Na čelu sa predsednikom Vučićem Srbija se godinama kreće putem ubrzanog razvoja i prosperiteta na svim poljima. Državničke i diplomatske sposobnosti predsednika su podigle ugled naše zemlje u čitavom svetu i visoko pozicionirale Srbiju u međunarodnoj zajednici. Bezrezervno verujemo da je svaka doneta odluka isključivo u interesima srpskog naroda, u skladu sa nacionalnim identitetom i duhovnim potrebama.

Stoga, Gradski odbor Srpske napredne stranke Leskovac pruža bezuslovnu podršku predsedniku u rešavanju situacije na Kosovu i Metohiji, uz čvrsto uverenje da poseduje mudrost i neophodnu snagu da na najbolji način, u nimalo lakim uslovima, zastupa interese svoje države i svog naroda.

Predsednik Aleksandar Vučić je jedini koji svojim radom može i ubuduće čuvati interese Srbije, nastaviti čitav razvoj zemlje, stvaranje boljih uslova života i obezbediti očuvanje mira i stabilnosti.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare