Grejanje, šta to beše?!

LESKOVAC

Temperatura u Leskovcu je ovog subotnjeg jutra, bila ispod nule. Pa ipak, čini se da ni to nije bilo dovoljno JKP “Toplana”, da obavlja osnovnu dužnost, a to je, je li, grejanje, piše portal Nova Naša reć.

Čitaoci iz svih delova Leskovca su nam javili da su im radijatori mlaki. U želji da čujemo obrazloženje, pozvali smo brojeve telefona, ostavljene na zvaničnom sajtu “Toplane”, na koje građani mogu zvati ukoliko imaju neku reklamaciju. Nakon nekoliko poziva i na jedan, i na drugi broj, naši napori su doživeli neuspeh, jer u “Toplani”, očigledno, ili nikog nema na poslu, ili ih jednostavno nije briga za muke građana u ovim hladnim danima.

Na sajtu, nikakvog zvaničnog saopštenja o uzrocima ovakvog “grejanja”, nema. Jedino što možete pročitati, jeste na koje sve načine možete da izmirite svoje obaveze.

Čisto da znate, kada vam sredinom jula ili avgusta, stigne iznos kao da je ciča zima.

A do tada…

Prati
Obavesti me o
guest
2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Leskovcanin
Leskovcanin
1 mesec pre

Nevidjena neodgovornost toplane, znaju da naplate a kada treba da greju tu je vec mnogo teze, treba kolektivno podneti zahteve za iskljucenje kao nislije pa neka se prebace na daljinsko grejanje sela

Joca
Joca
1 mesec pre

Izmrzosmo u Nikole skobaljica 11 13 15!