Grejanje počelo samo u nekim delovima Leskovca

LESKOVAC

Leskovačka Toplana je od jutros počela sa toplim probama ali samo u pojedinim delovima grada.

“Od jutros smo počeli sa toplim probama, startovao je sistem „Crvene zvezde“ i „Dubočice“”, rekao je za JUGpress direktor leskovačke “Toplane” Miloš Mićić.

Na pitanje šta se dešava sa ostalim delovima grada tim pre što je veoma hladno , jutros je temperatura u sedam sati bila 2 stepena Celzijusova, kaže da će grejanje početi do večeras i da čekaju “gorioničara da našteluje gorionike”.

Dodaje da “nije hladno”.

Na pitanje zašto to nisu uradili ranije jer je temeperatura već nekoliko dana

jutarnja temperatura oko nule Mićić kaže da grejna sezona još uvek nije počela.

“Valjda po zakonu ako je više dana ispod 12 vi treba da počnete grejanje ili bar tople probe? Imate i odluku koju je donelo Gradsko veće…”, konsatujemo.

Kaže da je ta odluka “važila samo za taj trenutak… Ako bude nula opet mora Gradsko veće da donese odluku i da saglasnost „Toplani“ da počne da greje… I tako će biti sve dok se to ne promeni na nivou čitave Srbije da toplane mogu nezavisno da donose odluke”, kaže Mićić.

Na pitanje kada će biti završeni radovi u ulici Svetozara Markovića, toplovod koji se sprovodi pored Bagdaline zgrade, kaže da oni ne idu pored te zgrade i da se “nada” da će sve biti završeno do petka”.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare