Gradskom fudbalskom savezu isključena struja

LESKOVAC


I dok su fudbaleri, još uvek, na zasluženom letnjem odmoru, dotle zaposleni u Fudbalskim savezima imaju, ovih letnjih dana, previše posla, zbog toga što je u toku letnji prelazni rok za fudbalere.

Odlukom nadležnog organa Fudbalskog saveza Srbije prelazni rok za fudbalere počeo je 14. juna i trajaće zaključna sa 31.avgustom ove godine. Po običaju za generalnog sekretara Gradskog fudbalskog saveza Leskovca, Milovana Glušca nema, baš, previše posla u prvim danima prelaznog roka, ali zato kako vreme odmiče, situacija se menja.

Klubovi kao i igrači, pred sam početak prvenstvene sezone, kao i u poslednjim danima prelaznog roka, po običaju, završavaju one poslove koje su mogli da urade mnogo ranije.
Ako već fudbaleri još uvek razmišljaju gde će otići, ili ostati u svom matičnom klubu, ipak, došlo je do jednog (ne)fudbalskog ,,transfera”.

Kako dug nije dobar drug, došlo je do toga da zbog neplaćenih računa prema Elektrodistribuciji, bude isključena struja u prostorijama GFS Leskovac u ulici Pana Đukića 18, pa je tako došlo do ovog ,,transfera” da se sada službenik GFS Leskovca preselio u prostorijama FSJO u Mlinskoj ulici bb.

Treba li podsećati da su i ove prostorije FSJO pod velikim znakom pitanja vlasništva i načina kupovine predmet koji se vodi već nekolio godina na sudu.
” Podsećamo sve klubove sa teritorije našeg saveza da je u toku Letnji prelazni rok za fudbalere i da mogu svakog radnog dana dobiti sva obaveštenja kada je u pitanju prelazni rok za fudbalere.
Za sada, uglavnom, se izdaju brisovnice za igrače koji napuštaju teritoriju našeg saveza, a po običaju najviše posla ima od sredine pa do kraja poslednjeg dana avgusta. Zbog toga apelujem na igrače i klubove, da svoje zamisli realizuju na vreme a ne poslednjih dana prelaznog roka. Inače, došlo je, po odluci nadležnih organa FS Srbije do povećanja iznosa pojedinih taksi za registraciju igrača, kao i da se sva dokumentacija za igrače uzima iz sistema ,,Komed” koji je dostupan u opštinskim i gradskim fudbalskim savezima”, kaže Milovan Glušac, generalni sekretar Gradskog fudbalskog saveza Leskovac.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare