Gradski odbor Narodne stranke u Leskovcu formirao izborni štab: Predstojeći izbori presudan korak

LESKOVAC

Prošlonedeljni referendum pokazao je tri suštinske stvari:

  • U diktaturi najmračnijeg tipa koja je obavila Srbiju nemoguće je verno projektovati volju građana kroz demokratske procese glasanja, a da pri tome ne postoji ozbiljna provera i kontrola na biračkim mestima
  • Bez obzira na sve nepravilnosti i sva kršenja izbornih radnji, narod je počeo da skida okove u koje ih je bacio i utamničio Vučićev sistem nakaradnih vrednosti
  • Predstojeći izbori u aprilu biće presudan korak u svrgavanju apsolutističkog i štetočinskog režima, jer je očigledno da je diktator ranjiv, saopštio je Gradski odbor Narodne stranke u Leskovcu.

“Da bi se desila promena vlasti na glasačkim mestima, dosledni deo opozicionog spektra mora pokazati odgovornost prema državi i narodu. Opozicija jednostavno mora biti čvrsto ujedinjena i tako homogena prione na težak posao organizacije kontrolora na svakom od preko 8200 biračkih mesta u Srbiji.

Biračka mesta će postati svojevrsna boračka mesta gde će se voditi borba protiv režimskih mahinacija i gde će pripremljeni kontrolori iz redova dosledne opozicije braniti volju građana.

Kao okosnica ujedinjene opozicije, uzimajući u obzir potpuno definisanu stranačku infrastrukturu, Gradski odbor Narodne stranke u Leskovcu formirao je Izborni štab, čiji će primarni zadatak biti obezbeđivanje kontrole na svakom biračkom (boračkom) mestu u Leskovcu i Jablaničkom okrugu.

Nikada više Aleksandar Vučić neće moći da pohvali svog pulena Gorana  Cvetanovića i favorizuje nelegalne aktivnosti u sprovođenju izbornog procesa, kao što je to učinio nakon referendumske farse u Leskovcu koju je predstavio kao pozitivan primer glasanja.

Narodna stranka u Leskovcu sa svojim edukovanim, obučenim, doslednim i spremnim kontrolorima pokriće sva biračka mesta, braniti svaki glas građana i odbraniti izbornu volju naroda.

Do pobede!” navodi se u saopštenju Gradskog odbora Narodne stranke u Leskovcu.

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
SNS- ovca
SNS- ovca
2 godine pre

Ako na izborima, u aprilu ove godine, ne uzme ucesce NVO organizacije:
za edukaciju gradjana koji su kontrolori izbora
NVO da i one vrse kontrolu na birackim mestima(Crta, i dr.)
finansiraju i predloze gradjane, iz svojih redova, za kontrolu
finansijski pomognu oko stampanja propagandnog materijala
finansijski pomognu oko predstavljanja politickih stranaka u medijima, prvenstveno na TV.
strucno pomognu oko predstavljanja politickih organizacija na drustvenim mrezama, itd
od vas nece da bude nista. Rasturice vas, na moju veliku zalost, SNS. Pa vi iz GO Narodne stranke ne umete ni jedno bedno saopstenje da napisete, a da je pismeno i u skladu sa gramatikom i pravopisom.
Bez velikog i vrlo aktivnog ucesca NVO sektora, vi iz NS necete preci ni 1%. Zi mi vi!