Gradski funkcioneri posetili mame koje su u ovoj godini na svet donele dva dečaka

VRANJE

Porodilište vranjske Bolnice drugog dana januara obišli su član Gradskog veća dr Aleksandar Stajić i savetnik gradonačelnika dr Miroljub Stanković.

Oni su posetili Anju Mitić iz Vladičinog Hana, majku dečaka koji je rođen u novogodišnjoj noći. U ime Grada Vranja uručili su joj 100 hiljada dinara.

Majci dečaka koji je rođen danas Silvani Jocić iz Trgovišta poklonili su vaučer od 50 hiljada dinara.

„Grad Vranje već gotovo deceniju ima ovakvu jednu lepu praksu da  svim bebama rođenim 1. januara daruje poklone. S obzirom da je ove godine 1. januara rođen samo jedan dečak, odlučili smo da poklon darujemo i jednom dečaku koji je rođen danas. I u naredom periodu, Grad Vranje nastaviće sa ovakvom tradicijom sa željom da bude što više dece“,  rekao je većnik dr Stajić.

Savetnik gradonačelnika dr Stanković ukazao je na značaj rekonstrukcije Zdravstvenog centra.

„Kad radovi budu završeni Vranje će dobiti reprezentativan centar koji će svojom opremljenošću i kapacitetima biti u mogućnosti da odgovori na sve potrebe ne samo ovog grada već i okoline“, rekao je.

Direktor vranjskog Zdravstvenog centra dr Saša Đorđević zahvalio se lokalnoj samoupravi na podršci i pomoći.

On je izneo podatak da su u 2022. godini u vranjskom porodilištu rođene su 1.382 bebe. To je za 24 dečaka i devojčica više nego prethodne godine.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare