Gradska opština Medijana darivala decu na niškim klinikama

NIŠ

 

Rukovodstvo Gradske opštine Medijana darivalo je na Badnji dan mališane koji se trenutno leče na klinikama za dečje interne bolesti i dečju hirurgiju i ortopediju Kliničkog centra u Nišu.

 

Predsednik Gradske opštine Medijana Milan Krstić rekao je da je ovo prilika da se deci koja praznik provode bez svoje porodice najveći hrišćanski praznik učini bar malo radosnijim – kaže se u saopštenju ove opštine.

“Doneli smo 80 paketića, koliko je sada na ovim klinikama dece. Znamo da im nije lako da su ovde, te eto želimo da na kratko zaborave zašto su daleko od svojih najbližih. Želimo im brzo ozdravljenje”,  rekao je Krstić.


Direktorka Klinike za dečije interne bolesti prof.dr Emilija Golubović zahvalila je na poklonima, uz napomenu da nije važno šta je u paketima.

“Pokloni u vreme Božićnih praznika imaju drugačije značenje. Zahvaljujem Gradskoj opštini Medijana na brizi i što su nas se setili, i obećavam da ćemo o našoj deci i dalje brinuti “ rekla je profesroka Golubović.

Darivanje najmlađih u vreme najvećeg hrišćanskog praznika deo je tradicije gradske opštine Medijana, kao sastavni deo sveukupne društvene brige o novim generacijama, kažu iz gradske opštine Medijana

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare